Zonnepanelen (PV)

Gratis zonne-energie voor het opwekken van elektriciteit via een fotovoltaïsche installatie

Samen met het groeiende aantal hernieuwbare energiesystemen groeit ook de wens van de verbruiker en de eindklant om zelf elektriciteit te produceren. Een krachtige fotovoltaïsche installatie biedt de mogelijkheid om de gratis energie van de zon lucratief te gebruiken. Door een fotovoltaïsch systeem te installeren, neemt de gebruiker zijn verantwoordelijkheid op tegenover het milieu en levert hij door het vermijden van CO2-uitstoot een actieve bijdrage aan de klimaatbescherming.

In tijden waarin de energieprijzen voortdurend stijgen, biedt een fotovoltaïsche installatie de mogelijkheid geld te besparen en minder afhankelijk te worden van energieleveranciers. De opgewekte stroom kan zelf gebruikt worden of op het openbare net gezet worden. Dankzij de wettelijke vergoeding of de besparing die eigenverbruik oplevert, is de investering al na enkele jaren terugverdiend. En ook uw woning stijgt hierdoor in waarde.

De fotovoltaïsche techniek van Viessmann biedt u perfect op elkaar afgestemde componenten waaronder fotovoltaïsche modules, omvormers en montagesystemen, alsook accumulatorsystemen en warmtepompen waarmee het gebruik van zelf opgewekte stroom wordt verhoogd.

Door de hoge kwaliteitseisen die aan deze fotovoltaïsche modules gesteld worden, zijn een zuinige werking en een lange levensduur gegarandeerd. Een uitgebreid dienstenaanbod, gaande van ontwerp over configuratie tot levering en dienst-na-verkoop door professionele Viessmann-partners maakt het fotovoltaïsch gamma compleet. 

Lees meer

 

Dikberd 34 unit 15B - 2200 Herentals
info@e-tec.be
T 0474/732.195

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x